apotek online
  • Whatsapp

Udtalelser

Jeg har været kunde hos forstmed apotek i et år eller deromkring, og jeg har fået fremragende service, hver gang jeg har bestilt. Tak fordi du var der, Stu og resten af forstmed apotekets besætning!

willium

Vi har været glade for den service, vi har modtaget, men endnu vigtigere er tilgængeligheden af lægemidlet, som ikke kan fås i USA

Samantha

Vi er meget glade for vores tilknytning til din virksomhed. Servicen er hurtig, og vi har sparet penge. Tak skal du have!

jacob

Absolut fejlfri!! Alt er godt ! Mange tak for dit arbejde!! 2 dages levering er virkelig pro. Og et godt produkt, de er den bedste butik, men når du afgiver din ordre, behandles den meget hurtigt og tilbyder et sporingsnummer. kunne være lidt stærkere, men stadig ren! Jeg anbefaler butikken! Jeg vil være tilbage meget snart! Tak og god dag alle sammen! To tommelfingre op.

Andersk

ET AF DE BEDSTE ONLINE Apoteker, jeg har beskæftiget mig med...anbefales stærkt. ALT VAR PERFEKT! TAK SKAL DU HAVE. Professionel. Stealth. Gennemsigtig. Produkt 10/10. Tak Thug!! Vil helt sikkert vende tilbage snart!

Donals

whatsapp